Subscribe

KGBT 21.TUR || YORUM: HAYATIMIN BAŞROLÜ OLUR MUSUN? | SELİM ÇİPRUT - DUYGU ÖZLEM YÜZEL

1/07/2016, BY Unknown -



Herkese merhaba, Yeni bir tur kitabının yorumuyla karşınızdayım. DEX'in yeni kitabı Hayatımın Başrolü Olur musun? bu seferki konuğumuz. Sevgili Duygu Özlem Yücel'in bir kitabına da daha önce tur yapmıştık.
Gelelim kitabımıza. Bildiğiniz gibi kitapların konularından çok bahsetmeyi sevmiyorum bu yüzden hemen düşüncelerime geçiyorum.
Kısa sürede okunan, sizi oldukça fazla eğlendiren ve gülümseten hiç sıkılmadan okuyacağınız bir kitap arıyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum.
Tuvana ve Kerem karşılaşması ve yakınlaşması filmlere konu olası cinsten. O kadar eğlenceli ve nasıl söyleyeyim sempatik ki anlatamam. Çiftimize tek kelime ile bayılacaksınız. Abartı yok, kesinlikle son derece doğal ve gerçek bir hikaye.
Kerem ve tayfası, ah diye bağırasım var. Kitapta ki kesinlikle favorilerim onlardı. Kerem'in arkadaş ortamına bayılacaksınız. Aralarında ki diyalogları, tatlı atışmalarını birbirlerine laf sokmaları ve en güzeli hep birbirlerinin arkalarında durmasını o kadar eğlenerek okudum ki anlatamam.
Son derece eğlenceli ve oldukça akıcı bir kitap. Yan karakterler kesinlikle muhteşem. Kerem'in arkadaşlarını çok sevdim ama bir kızlar grubu var ki sormayın adamlara papuçlarını ters giydirirler valla. Birde Makbuş var ki aman Allah'ım :)
"Bu aşk mıydı sahiden, bütün yanlışlarını doğru,doğrularını yanlış eden?"
Kitabı okurken aklımdan hep film olması geçti. Tam filmlere konu olacak son derece eğlenceli bir kitap. Üstelik abartı yok saçma gelen hiç bir şey yok. Her şey okuduğumuz her karakter bizden biri gibi. Kurgu hissi yaratmıyor. Son derece gerçek hissettiriyor.
Kitabın tamamını çok beğensem de Selim Çiprut tarafından yazılan kısımları bir tık daha fazla sevdiğimi itiraf ediyorum.
"Kendimi yüz km giden bir arabanın camına yapışan sinek gibi hissediyorum. Birisi sileceği çalıştırsa da yok olup gitsem."
Ama kitabın sonu beni benden aldı. Delirerek kapattım ve devamını istiyorum diye evin içinde bağırasım var. Güzel vakit geçireceğiniz bir kitap arıyorsanız kesinlikle en kısa zamanda okumanız gereken bir kitap. Ve beyaz perde de izlemeyi çok istediğim nadir kitaplardan oldu benim için.
Kitabı okurken her yerde kalp görme isteği oluyor birde. Bu da kitabın ne kadar tatlı olduğunun kanıtı bence.
Kesinlikle tavsiye ettiğim bir kitap oldu benim için. Okuyun diyorum...


2 yorum: