Subscribe

KGOS:26.TUR || YORUM: SENİ SEVERKEN | GÜNEŞ DEMİREL

3/22/2016, BY Unknown -
Karşılıksız bir aşka ömrünüzü adayabilir misiniz? Deniz, kendini bildiğinden beri âşıktı Ateş'e. Tüm geçmişini dolduran ve geleceğin bile silemeyeceği bir aşka emanet etmişti kalbini. Onun için nefes almak demek, Ateş demekti. Ne yıllar vazgeçirebilmişti onu sevdasından, ne de sevdiği adamın başkasına ait olduğunu bilmek… Her geçen gün umudunu yitirse de, kalbinin pusulası hep Ateş'i gösteriyordu. Peki, vazgeçmemek, çok istemek yeter miydi hayallerin gerçek olmasına?
Ateş, mükemmel bir yaşama sahip olduğunu düşünürken yanılmıştı. Hiç beklemediği bir anda hayatının yönü değişmiş, bir yaprak gibi savrulmuştu. Kendine yeni bir düzen kurmaya çalışırken, içinde yanan ve yandıkça daha da büyüyen nefret duygusuyla baş edebilecek miydi? Kalbinize dokunacak bir aşk hikâyesi okumaya hazır mısınız?
Selamlar, Seni Severken turu ile karşınızdayız ve ikinci gün yorum sırası da bende...
Seni Severken benim yazarın okumuş olduğum 2.kitabı, kıyaslamak istemiyorum ama söylemeden de geçemeyeceğim bir şey var ki bu kitap çok çok daha iyi çok güzel.
Kitap da birden fazla karakteri okuyoruz, normalde bu biraz yorucu gelir ama yazar her birini o kadar ince bir çizgide ilerleyerek yazmış yorucu olmayı bir kenara bırakıp acayip zevk alarak okuyorsunuz.
Seni Severken bana kurgudan çok sanki gerçek bir şeyler okuyormuş hissi verdi. Daha bi sevdim ve karakterleri daha bi benimsediğimi hissettim. Tabii bir yerden sonra bu bir hikaye ama yazılan satıların bir kaçında içime dokunuyorsa ve ben o gerçeklik hissine kapılıyorsam daha ne isterim ki...
Arka apak yazsını okuduğumuzda bu hikayeye ev sahipliği yapan kişilerin Ateş ve Deniz olduğunu görüyorsunuz. Aslında temel öyle ama gelin görün ki benim için pek öyle oldu diyemem.
Kurgu bir çok karaktere yer vermiş demiştim. Deniz'in abisi Kaya'ya, Ateş'in sorunlu haytaına ve en önemlisi Deniz'in yanında çalışan Kenan'a ve ailesin.
İşte beni bitiren sahnelerde tam da bundan sora başlıyor. Kenan'ın annesi Gülsu ve Erkan...
Allah'ım o nasıl bir hikaye nasıl bir kurgu. Okurken neden? dedim sürekli neden kitap bu karakterlerin üzerine yazılmadı. 
Her karakteri sevdim hepsi bende bir yer edindi ama Gülsu ve Erkan benim aklımdan çıkmayacak karakterler olarak zihnime kazın. O kadar güzel bir aşk anlatmış ki yazar ve bir o kadar da hissettirmiş ki bayıldım. Tek kelimeyle o çifti hikayesi muhteşemdi ve benim en sevdiğim sahnelerin onların olduğu bölümlerdi.
Çok ama çok severek okuduğum bir kitap oldu Seni Severken. Beklentimin inanılmaz üstündeydi ve bayılarak okudum.
Keşke dediğim tel şey ana hikayenin sahibi Gülsu ve Erkan olsaydı keşke, okuduğunuzda bana hak vereceksiniz kesinlikle.
Çok keyifli ve en önemlisi kendini bana hissettiren bir kitaptı. Kesinlikle okumalısınız.

1 yorum:

  1. Aynı fikirdeyim. Gülsu ve Erkan'a bayıldım. Daha etkileyici duygular vardı.

    YanıtlaSil