Subscribe

Okuma Etkinliği - 8 || Ruhunu Aşka Teslim Et - Anne Mallory | Kitapları

9/16/2015, BY Unknown -
Yazarın toplamda çıkan 8 kitabı var ama ülkemizde sadece üç kitabı yayımlandı. Birbirinden bağımsız okunabilen seri olan Secret serisi.


Tutkuya giden yolu açmak için küçük bir tuzak kurabilirsiniz; romantik bir aşk tuzağı…
İyi eğitimli olmasına rağmen sosyetenin bir parçası olma fikrinden hoşlanmayan Miranda Chase, günlerini amcasının kitapçısında çalışarak geçirmekteydi. Çalıştığı kadar okumaya fırsat bulduğu için de memnundu. Bir gün, inanılmaz derecede sürükleyici bir aşk hikâyesini okurken kafasını kaldırdığında, karşısında onu gördü: Vikont, Maximilian Downing.
Bu karşılaşma sadece bir tesadüf müydü yoksa kurulmuş, romantik bir tuzak mı?
(Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı: 384
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Nemesis Kitap


Charlotte sosyeteye dâhil olan ve servetini yitirmiş bir ailenin en büyük, en güzel kızıdır. Babasının alkol ve kumar sorunları yüzünden zengin biriyle evlenmek zorundadır ve babası bu konuyla ilgili sürekli onu sıkıştırmaktadır. 
Sosyetede güzelliği ile ün salmış olan Charlotte, aynı zamanda soğuk, mesafeli tavırlarıyla herkesi kendisinden uzaklaştırmaktadır.
Bir gün babasından, kumar borcu karşılığında kızını ortaya koyarak son bir oyun oynaması istenir. Oyunu kazanıp hem borçlarından kurtulacağına hem de kızını koruyacağına emin olan adam, oyunu kaybeder. Charlotte, babası tarafından kumarda kaybedilmiştir artık. Hem de şehrin kumarhanelerini yöneten karanlık ve çok güçlü Roman'a karşı.
"Anne Mallory, klasik aşk hikâyelerine yepyeni bir soluk katıyor."
-Teresa Medeiros-
(Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı: 384
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Nemesis Kitap
Andreas Merrick için intikam vakti yakındır. Onun için bu yoldaki en önemli basamak, bir süredir mektuplaştığı James Pace'tir. Ancak Merrick onunla yüz yüze görüşmeyi bir türlü başaramamıştır. İntikam zamanı yaklaştıkça damarlarındaki kan adeta yanmaya başlamıştır. Merrick için, James Pace ile yüz yüze görüşmenin yollarını aramaktan başka seçenek kalmamıştır. Bu nedenle, mektuplarından merak ettiği bu adamı izlemeye alır. Ancak gittiği yerlerde her zaman karşılaştığı tek bir kişi vardır. James'in kızı Phoebe Pace…
Saflığın ve zekânın mükemmel birleşimi Phoebe Pace, Merrick'in ofisine gittiğinde hayatında hiç olmadığı kadar kararlıdır. Babasının borçlarını ödemek için oldukça esaslı planları vardır. Merrick'in tüm çabalarına ve karanlık bakışlarına rağmen bunları ona kabul ettirmeye kararlıdır. Hedefine uzanan planları yapabilecek kadar zeki, ancak içine girdiği tehlikenin farkında olamayacak kadar da saf olan Phoebe'nin güvenliğini sağlama işi ise hiç istemediği halde Merrick'e düşmüştür. 
Bir adım ileride yaşamayı öğrenen Merrick'in tahmin etmediği tehlike ise daha büyüktür; olmadığına inandığı ruhunu, aşka teslim etmek zorunda kalması yakındır…
(Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı: 328
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Lord of  Intigue serisi de 3 kitaptan oluşuyor.
1. Masquerading the Marquess 
2. Daring the Duke
3. What Isabella Desires
Her hangi bir seriye bağlı olmayan kitapları;
1. Three Nights of Sin
2. For the Earl's Pleasure
3. The Earl of Her Dreams 
4. The Bride Price
5. The Viscount's Wicked Ways

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder