Subscribe

Hafta Sonu Kaçamağı : Sydney London | Yorum

3/16/2015, BY Buse Güler -

Blogumun ilk yorumundan herkese merhaba :)

Claire’ın annesinin ilaç ve ev masraflarını karşılamak için ek iş yapması şart. Bu yüzden düzenli ofis işinin dışında parti kızı olarak bir işe giriyor. Ciddi işkolik patronu onu bu hafta sonu çalışmak için peşinden sürükleyince Claire’de parti kızı işini ertelemeyince işler karışıyor.

 Evden halasını görmeye diye çıkan sekreterini arkadaşının bekarlığa veda partisinde çıplak bir halde pastanın içinden çıtığını görünce Jason şaşkınlıktan şoka giriyor. Ama Jason gördüğü şeyden hem son derece memnun hemde oldukça rahatsız oluo Claire’dan uzak kalamayana kadar işler karışıyor.

 Hafta sonu kaçamağı eğlenceli bir kitap. İçinde aşk olunca tabiki benim favorilerimden olmaya hak kazanıyor. Sürekli aksiyon hareketlilik beklemyin ama ikili diolaglar oldukça eğlenceli. Sürekli yapış yapış bir ilişkileri olmaması benim hoşuma gitti ve aynı zamanda kızın kendine olan güveni de gayet güzeldi. Sürekli erkeğe hıhı diyen kitaplardan baya sıkılmıştım. 
 Nemesi Kitapları benim genelde hoşuma gidiyor sade ve dolu hikayeleri seviyorumsanırım. Arada sakin akıcı kitaplara yer vermek istiyorsanız Hafta sonu kaçamağı tam size göre..

Puanım:



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder