Subscribe

KGBT - RKBT || Hilekar - R.Gaye Önel | 1.Gün | Yorum

4/27/2015, BY Unknown -






"O kız bir avcı. Minik, hırçın, şeytanı bile baştan çıkarabilen bir baş belası. Ondan kurtulmalıyım, bu taş kalbimde bir ateş yanmadan onu yok etmeliyim. Ağabeyimin yaptığı hatayı yapmayacağım. Hiçbir dişi için değmez. Sıradaki veliaht benim ve kral olacağım."


Aidanhell

"Aidanhell kana susamış kaçığın teki. O kadar karanlık bir ruhu var ki onu durmadan tekmelemek istiyorum. Onunla beraber olduğum her saniye cehenneme bir adım daha yaklaşıyorum. Ama yine de ondan korkmuyorum



Ben... Sanırım...Ona alışıyorum. Bu vazgeçemeyeceğim kadar yakıcı bir ateş. Şeytanımın derin kahverengi gözlerinde bazen kurtuluşumu görüyorum. Ama biliyorum, gerçeği öğrendiğinde beni affetmeyecek. Kim bir hilekârı affedebilir ki?"

Cassie






Herkese Merhaba...
Bambaşka bir şeyle karşınızdayız :)
KGBT ve RKBT olarak bir araya geldik ve Hilekar'a tur yapıyoruz.Unutmadan kitabımızın ön okumasını merak ediyorsanız Bir Otokunun Dünyası'na konuk olun. Aynı zamanda facebokk sayfalarmızdan da kitabımızın çekilişine katılabilirsiniz. Vee gelelim kitabımıza...

Öncelikle bir fantastik sever olarak bu tarz bir kitabın Türk yazar tarafından yazılması çok hoşuma gitti.Daha önce olmuşmu bilmiyorum ama benim okuduğum bütün fantastik kitaplar yabancı yazarlara ait olduğundan bu kitabı onlarla kıyaslamadan okumaya çalıştım.Sizde kesinlikle böyle düşünerek okuyun derim ben...

Fantastik severlerin bayılarak okuyacağı türden bu kitabın anlatımı gerçekten çok akıcı.Sizi gereksiz uzatmalarla sıkmadan doğrudan konu üzerinden ilerleyen hikeyeyi ben çok sevdim.Çekici iblis prensimiz Aidenhell'i bazen çok sevecek bazende ağzının üstüne bir tane çarpasınız gelecek olsa da benim kendisine olan sevdigim ağır bastı fakat aynı duyguları minik avcımız Cassie için beslediğim pek söylenemz.Kendisi bana biraz saf gelsede arada yaptığı şapşallıklarla eğlendiğimi inkar edemem.

Aidan ve Cassie birbirinden çok ama çok farklı.Hatta "Kedi fareden hoşlanır mı?" diye bir cümle vardı kitap da işte bu farklılığı bana göre dört dörtlük anlatan cümle.Ama yinede her şeye rağmen birbirinden pek uzak duramayan çiftimiz akibeti hakkında tabiki size spoi verecek değilim :)

Ama kitap öyle bir bitti ki "Amannn beee, şimdi nolcak burdamı bitirilir" gibi isyan cümlelerine baş vursam da maalesef işte sizi öyle deli gibi merakta bırakarak bitti kitap.Kitabın sonu gerçekten harikaydı merak içinde bırakmayı başaran yazarımızı tebrik ediyorum.

Bu tarz seviyorsanız eğer bu kitap benim tavsiyemdir.Ben çok beğendim özellikle de son zamanlarda takıntı derecesinde dikkat ettiğim sayfa sayısı harikaydı.Beni sıkmayan ideal yazı puntosu ve sayfasıyla muhteşem işlerbaşaran yazarımızı tebrik ediyorum.

Hoşuma gitmeyen tek bir şey vardı söylemeden geçemeyeceğim. Kitap da biraz fazla doğaüstü karakter vardı bence.Ben karakter kalabalığını severim ama hepsinin en az ana karakter kadar dikkat çekici özelliklere sahip olmasından çok hoşlanmıyorum.Bence o konuda biraz kalabalıktı hepsini bir arada okumak istemedim ama tabiki benm hoşlanmadığım gibi sevenlerde vardı büyük ihtimal.

Umarım beğenerek okursunuz.Yazarımızda nice kitaplar için başarılar diliyorum :)
Yazar | R.Gaye Önel 
Adı | Hilekar - Ateşli Kanatlar Serisi 1 
Yayınvevi | Postiga 
Sayfa Sayısı | 350 
Fiyatı | t 20,00
PUANIM






1 yorum: