Subscribe

Bu Ay Ne Okudum? | Mayıs

6/09/2015, BY Unknown -
HERKESE MERHABA, MAYIS AYINDA NELER OKUMUŞUM SİZLERLE PAYLAŞMAK İÇİN GELDİM.MAYIS NİSAN AYINA GÖRE DAHA GÜZEL GEÇTİ DİYEBİLİRİM TAM 16 KİTAPLA BİTİRDİM MAYISI...
NELER OKUMUŞUM TEK TEK İNCELEYELİM.



İngiliz Gelin Annabel benim çok beğendiğim bir kitaptı. Historical çok okumayan biri olarak bayıldığımı yorumumda söylemiştim.Ayrıca Annabel KGBT olarak tur yaptığımız kitaplarımızdan biriydi.


Sana Bağlandım 'Sana' serisinin son kitabıydı. İlk iki kitabını çok sevmeme rağmen bunu o kadar hevesle okuyamadım.Belki de çok ara verdiğimdendir. Ama yine de sırf Hudson için okunacak bir seriydi.


Sen, son zamanlarda okuduğum en iyi Türk yazar eserinden biriydi.Demir ve Sü ile inanılmaz eğlendim, hüzünlendim mutlu oldum.



Aşkın Ritmi, ilk kitap olan Aşkın Müziğini zaten bayıla bayıla okumuştum. Aşkın Ritmi daha da eğlenceliydi bence. Kylie Scott kalemini çok beğenerek okuyorum zaten. Aşkın Ritmini kesinlikle tavsiye ediyorum.Serinin devamını dört gözle bekliyorum.




Kurucunun Kızı distopya tarzı bir kitap.Bu tarzda çok az okuduğum bir tarz olmasına rağmen Kurucunun Kızını çok sevdim. İkinci kitabını hevesle beklediğim bir seri.






Şimdi Benimsin hakkında ne desem bilemediğim bir kitap. Başlarda konu olarak güzel başladı her ne kadar zorla birliktelik beni rahatsız etse de sonrası bence muhteşem bir kitaptı.Bayıla bayıla okudum ama gelin görün ki sonunu başını ne kadar sevdiysem onuda sevmedim. Çok aceleye gelmiş gibi hissettim.Okunmaya değer bir kitaptı, sonunu göz ardı edersem.



Karmakarışık ah ne desem bilemedim, harikaydı. Bu kitap hakkında fazla bir şey söylemek istemiyorum çünkü çok yakında harika bir okuma etkinliği yapıcaz.Takipte kalın aynı zamanda etkinlik dışı bir süprizim de olacak sizlere.




Bay Harika, Bay Güzel ona daha neler neler desek yetmez.Havada serisi erotik severlerin bayılacağı bir kitap bence.James ve Bianca'nın hikayesine tutkuyla bağlanacaksınız.Aynı zamanda tur kitaplarımızdan biridir kendisi.





Bahse Var mısın? Nemesis kitaplarının vazgeçilmez özelliklerinden olan eğlence ve aşk dolu bir hikayeydi.Bol bol gülüp neşelendim.Kitapta üç erkek ve üç bayan karakterimizin olması bence muhteşemdi.Sadece biraz fazla uzun geldi bana o kadar.





Adanmış güzellik deli gibi merakla beklediğim bir kitaptı.Çıkması için delirdiğim bir kitaptı ve beklediğime değdi.Umuyorum ki serinin son kitabını okumak için bu kadar beklemeyiz.






Sakinleştirici özelliğe sahip Nemesis kitaplarına bayılıyorum.Bazen böyle kafa yormadan tatlı tatlı gülümseten kitaplar ararsınız ya Sahile Aşk Vurunca tamda onlardan birisi.






Aşkın Naz'lı Hali'ni artık bilmeyen kalmamıştır.Biz bu kitaba kocaman ve kalabalık bir okuma etkinliği yaptık ve çok ama çok eğlenceliydi. Herşeyden önce kitap çok güzeldi.





Yazarın kalemine remsen bayılıyorum. Serinin hangi kitabını çok sevdim desem hiç birini birbirinden ayırt etmem mümkün değil.Ama son kitap Kalp Yolunu Seçer diğerlerine göre bir tık daha erotikti.





Merakla beklenen bir kitap daha dex'e aitti. Londra caddesi yine çok sevdiğim kitaplardan biri oldu ama bana sorarsanız bir Dublin caddesi değildi.




Bir nemesis daha :) Küçük bir aşk hikayesi kitabının birbirinden bağımsız seri olarak devam eden ikinci kitabı Senin İçin de yine zamanınız varsa kısa sürede okunup bitenler arasına giren bir kitap.Nemesis için bir daha söylüyorum bu zamana kadar hiç sıkılarak okuduğum bir kitap olmadı çok uzun bir kaçı dışında.





Çok güzel bir kitaptı.Bir an önce ikincisini okumak için sabırsızlanıyorum.İçimdeki sen gerçekten harika bir kitaptı bence.



Mayıs ayında anladım ki gerçekten güzel kitaplar okumuşum hemen hemen hepsini de sevmişim.
Görüşmek üzere... xoxo








1 yorum: